Ce putem face pentru dumneavoastra?

Oferim servicii profesioniste de montare mobila dintre cele mai diversificate tipuri existe pe piata: Rovere, Dedeman, Ikea, Casa Rusu, Praktiker, Bricostore, Mobexpert etc.
Dezasamblam si reasamblam orice tip de mobilier fie ca este vorba de bucatarie, dormitor sau sufragerie la domiciliul dumneavoastra sau in cazul persoanelor juridice orice tip de birou, dulap sau corpuri suspendate la cererea clientului.
Totodata asiguram montaj lustre si aplice pereti, montaj oglinzi diferite marimi. Instalam cu aceeasi pricepere candelabre si oferim solutii profesionale de amenajare a spatiului locuibil.

man-with-flatpack

Personalul nostru ofera servicii complete de montate mobila precum: asamblare, demontare, prindere in perete, decupare masca iar in cazul in care doriti ca demontarea si remontarea mobilei sa se efectueze de la o adresa la alta, echipa noastra ofera si servicii de protejare a mobilei pe durata transportului, cu jutorul unor paturi speciale, folie strech, folie cu bule, carton special, scotch.
Oferim montaj mobila la comanda, mobilier din lemn masiv, montare canapele extensibile, mobila de bucatarie, montaj mobila de dormitor, dressinguri, paturi, mobila de sufragerie, mobilier de baie.

Odata cu montarea mobilei, aceasta va fi pozitionata si repozitionata in functie de preferinta dumneavoastra.
Oferim 15 % discount pentru clientii vechi.

Facem deplasari oriunde in Bucuresti si Ilfov dar si in provincie pentru comenzi mai mari si mai complexe.
Dispunem de o gama variata de scule si echipamente profesioniste de montare a mobilei.

 

 


Tarife servicii montaj

Oferim o gama accesibila de preturi, orientata spre satisfacerea oricarui tip de buget disponibil.
Pretul poate fi stabilit atat telefonic, cat si in urma unei evaluarii reale la adresa clientului, evaluarea fiind gratuita.

Deplasarea oriunde in Bucuresti si Ilfov este GRATUITA
Pentru operatiuni mai dificile, pretul se negociaza fie prin telefon, fie la adresa clientului.